Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog 2475 Plantengroeistation

Schrijf de eerste review van dit product

€ 925,35
Artikelnummer: ST-3686WD
OF

Snel overzicht

Het WatchDog 2475 Plantengroeistation is een goed station om de groei van planten te registreren, Dit model (WatchDog 2475) weerstation wordt standaard geleverd met sensoren voor het meten van PAR licht, luchttemperatuur, relatieve luchtvochtigheid en heeft daarnaast nog één vrije poort beschikbaar voor een externe sensor. Het Plant Growth Station berekent het DLI (Daily Light Integral), het Dauwpunt, Temperatuurdagen, gemiddelde dag/nacht temperaturen (DIF) en het Vapor Pressure Deficit (VPD).

Mini Weerstation - Model 2475 Plant Growth Station

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Mini Weerstation - Model 2475 Plant Growth Station

Details

Het “Plant Growth Station” is gebaseerd op de Watchdog 2000 Serie Mini weerstations die een betaalbare oplossing zijn voor het meten en registreren van weersomstandigheden met 4 verschillende kanalen. De “Plant Growth Stations” maken gebruik van de zelfde sensoren als ook alle andere Watchdog Weerstations en data loggers. Daarnaast kan ook het Plant Growth Station gebruik maken van de optionele communicatie oplossingen zoals de Telemetry unit met GPRS modem.

De NEME-4 IP66 behuizing met waterdichte connectoren maakt het Plant Growth Station bijzonder geschikt voor barre weersomstandigheden. De 4 Alkaline batterijen voorzien gedurende een periode van 12 maanden het Plant Growth Station van spanning, waardoor externe zonnepanelen niet noodzakelijk zijn. De ingebouwde data logger slaat alle meetwaarden op in een veilig (niet vluchtig) geheugen. U kunt zelf de meetinterval instellen met stappen van 1, 5, 10,15,30 of 60 minuten. Bij een interval van 30 minuten kant het station gedurende 198 dagen gegevens opslaan voordat het geheugen vol is. Op het moment dat data wordt gedownload naar de computer wordt deze niet verwijdert van het station zodat eventueel andere computers ook gebruik kunnen maken van deze data.

Gebruik de SpecWare software om het weerstation te configureren of om gegevens te downloaden vanuit het weerstation. U kunt het weerstation direct met uw computer verbinden middels een seriële kabel of RF (draadloze) verbinding.

Gebruik MeteoData om gegevens van het weerstation online te analyseren vanaf elke computer wereldwijd die beschikt over een internet verbinding. Hiervoor moet het station zijn uitgerust met onze telemetrie unit met GPRS of CDMA modem, zodat gegevens vanuit het weerstation direct geüpload kunnen worden naar het internet.

Optionele Sensoren – Dit station heeft nog 1 vrije poort beschikbaar voor een eventuele externe sensor. Kies uit onze lijst met sensoren welke optionele sensor u nog wilt aansluiten om uw Plant Growth Station compleet te maken voor uw metingen.

Verbindings opties – U kunt dit Plant Growth Station direct aansluiten op uw computer via een seriele kabel verbinding of via een draadloze RF verbinding (deze optie verreist SpecWare software). Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om gegevens van het weerstation direct te uploaden naar het internet waar ze worden opgeslagen in onze MicroSoft SQL database. Hiervoor heeft u onze Telemetrie Unit nodig met een GPRS of CDMA modem (deze optie vereist MeteoData software)

Extra informatie

Art. nummer ST-3686WD
Voeding 4 pcs AA batteries for approx. 1 year life span
Software SpecWare 9 or Meteodata (with Telemetry unit)
Geheugen Capaciteit logs data for 183 days at 30 min. interval
Windsnelheid N/A
Windrichting N/A
Luchttemperatuur Integrated (-32°C to 100°C, ± 0.5°C)
Dauwpunt Integrated (Calculated, -73°C to 60°C, ± 2°C)
Luchtvochtigheid Integrated (10 to 100% at 5° - 50°C, ± 3%)
Regen Sensor Optional (0.25 mm increments, ± 2%)
Licht sensor Integrated Quantum (PAR) light Sensor (item ST-3668I)
Evapotranspiratie N/A
Aantal vrije Poorten 1 Ports available for external sensors

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

€ 595,20
WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur

WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur

€ 588,69
WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV

WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV

€ 753,30
WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

€ 936,51

Eigen tags

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.