Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog Mobiel Weer- en Spuitstationconsole

Schrijf de eerste review van dit product

€ 666,97
Artikelnummer: ST-3349CN
OF

Snel overzicht

De WatchDog Console voor mobiele weerstations wordt geleverd inclusief ingebouwde datalogger, CD met Software, 7m kabel met aansluiting voor de voertuigspanning en seriële verbindingen. De Console geeft de huidige weersomstadigheden weer, slaat metingen op en download de gegevens naar uw PC. Dit is enkel de console.

Console voor mobiel weerstation

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Console voor mobiel weerstation

Details

De WatchDog Console voor mobiele weerstations wordt geleverd inclusief ingebouwde datalogger, CD met Software, 7m kabel met aansluiting voor de voertuigspanning en seriële verbindingen. De Console geeft de huidige weersomstadigheden weer, slaat metingen op en download de gegevens naar uw PC

Het WatchDog mobiele weerstation is een ideale manier om bij het spuiten van pesticiden de "drift" door wind te monitoren. Dit is van toenemend belang voor bedrijven die pesticiden aanbrengen / spuiten i.v.m. wet en regelgeving, veiligheid en effectiviteit van de pesticiden in relatie tot de weersomstandigheden.

Het WatchDog Mobiele weerstation heeft de afmetingen van een Coca Cola blikje en kan hierdoor op vrijwel ieder voertuig geplaatst worden. Standaard beschikt het mobiele weerstation over de volgende sensoren: Luchttemperatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt, gevoelstemperatuur, luchtdruk (barometer), en ogenschijnlijke windrichting en snelheid. Het weerstation is door zijn UV licht bestendige, waterdichte behuizing die bestand is tegen chemicaliën te gebruiken onder alle omstandigheden. De betrouwbaarheid is verbeterd door geen gebruik te maken van bewegende delen, de traditionele windvaan en cups zijn vervangen door ultrasone transducers.

Het Watchdog mobiele weerstation is meer dan alleen een compact en capabel weerstation. Al rijdend gebruikt het weerstation zijn interne kompas en GPS systeem om de waarden van de windsensor te corrigeren met de snelheid en richting van het voertuig waarop het gemonteerd zit. Hierdoor worden de echte windsnelheid en richting al rijdend weergegeven. De huidige waarden worden weergegeven: windsnelheid en richting, temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, en GPS parameters (snelheid en richting van het voertuig, huidige positie en sterkte van het satelliet signaal). Log continue de weersomstandigheden / parameters met een interval die door uzelf in te stellen is, of druk op de “snapshot” knop, om de huidige omstandigheden op te slaan.

Sensoren op het WatchDog mobiele weerstation:
• Ogenschijnlijke Windrichting en snelheid
• GPS: richting en snelheid
• Werkelijke windrichting en snelheid (berekend)
• Luchttemperatuur
• Relatieve Luchtvochtigheid
• Dauw Punt (berekend)
• Luchtdruk (barometer)

Extra informatie

Art. nummer ST-3349CN
Voeding Nee
Meetbereik Nee
Accessoires N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.