Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog Mobiel Weer- en Spuitstation

Schrijf de eerste review van dit product

€ 2.110,71
Artikelnummer: ST-3349SSH
OF

Snel overzicht

WatchDog Mobiel Weer- en Spuitstation, dat gebruikt kan worden op brandweervoertuigen, sproeimachines, schepen, of andere voertuigen die in aanraking kunnen komen met gevaarlijke stoffen waarbij weersomstandigheden van invloed kunnen zijn. DIt is het sensorunit dat met een magnetische voet op welm voertuig geplaatst kan worden. De data is met een programma te zien op PDA of Laptop of kies de bijbehorende console.

Mobiel Weerstation Sensor-Unit bij het spuiten van bestrijdingsmiddelen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Mobiel Weerstation Sensor-Unit bij het spuiten van bestrijdingsmiddelen
  • Mobiel Weerstation Sensor-Unit in het veld
  • Mobiel Weerstation Sensor-Unit op de weg
  • Mobiel Weerstation Sensor-Unit met data op de console, pda of laptop

Details

Het WatchDog mobiele weerstation is een ideale manier om bij het spuiten van pesticiden de "drift" door wind te monitoren. Dit is van toenemend belang voor bedrijven die pesticiden aanbrengen / spuiten i.v.m. wet en regelgeving, veiligheid en effectiviteit van de pesticiden in relatie tot de weersomstandigheden. Door de magnetische voet kan dit sensorunit overal op welk voertuig dan ook geplaatst worden.

Het WatchDog Mobiele weerstation heeft de afmetingen van een Coca Cola blikje en kan hierdoor op vrijwel ieder voertuig geplaatst worden. Standaard beschikt het mobiele weerstation over de volgende sensoren: Luchttemperatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt, gevoelstemperatuur, luchtdruk (barometer), en ogenschijnlijke windrichting en snelheid. Het weerstation is door zijn UV licht bestendige, waterdichte behuizing die bestand is tegen chemicaliën te gebruiken onder alle omstandigheden. De betrouwbaarheid is verbeterd door geen gebruik te maken van bewegende delen, de traditionele windvaan en cups zijn vervangen door ultrasone transducers.

Het Watchdog mobiele weerstation is meer dan alleen een compact en capabel weerstation. Al rijdend gebruikt het weerstation zijn interne kompas en GPS systeem om de waarden van de windsensor te corrigeren met de snelheid en richting van het voertuig waarop het gemonteerd zit. Hierdoor worden de echte windsnelheid en richting al rijdend weergegeven. De huidige waarden worden weergegeven: windsnelheid en richting, temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, en GPS parameters (snelheid en richting van het voertuig, huidige positie en sterkte van het satelliet signaal). Log continue de weersomstandigheden / parameters met een interval die door uzelf in te stellen is, of druk op de “snapshot” knop, om de huidige omstandigheden op te slaan.

Met bijgeleverde display/logging softwareprogramma kunnen de data op een PDA of laptop (Windows) getoond en opgeslagen worden.


Sensoren op het WatchDog mobiele weerstation:
• Ogenschijnlijke Windrichting en snelheid
• GPS: richting en snelheid
• Werkelijke windrichting en snelheid (berekend)
• Luchttemperatuur
• Relatieve Luchtvochtigheid
• Dauw Punt (berekend)
• Luchtdruk (barometer)

 

Extra informatie

Art. nummer ST-3349SSH
Voeding 10 to 16 VDC
Software Included
Geheugen Capaciteit Nee
Windsnelheid Nee
Windrichting Nee
Luchttemperatuur Nee
Dauwpunt Nee
Luchtvochtigheid Nee
Regen Sensor Nee
Licht sensor Nee
Evapotranspiratie Nee
Aantal vrije Poorten Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.