Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV

Schrijf de eerste review van dit product

€ 753,30
Artikelnummer: ST-3684WD
OF

Snel overzicht

Dit WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV meet standaard de Luchttemperatuur en luchtvochtigheid, en berekend hierbij ook het dauwpunt. Daarnaast kunnen er nog twee extra (externe sensoren) op het model 2450 aangesloten worden. Het maximale aantal SMEC 300 sensoren (combinatie sensor bodemtemperatuur, bodemvocht en EC waarde) is 2 stuks.

Mini-Weerstation WatchDog Model 2450 Temperatuur en RV Station

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Mini-Weerstation WatchDog Model 2450 Temperatuur en RV Station

Details

Dit weerstation meet standaard de Luchttemperatuur en luchtvochtigheid, en berekend hierbij ook het dauwpunt. Daarnaast kunnen er nog twee extra (externe sensoren) op het model 2450 aangesloten worden. Het maximale aantal SMEC 300 sensoren (combinatie sensor bodemtemperatuur, bodemvocht en EC waarde) is 2 stuks.

Met dezelfde kracht, flexibiliteit en nauwkeurigheid als de Volledige 2000 serie weerstations bieden deze 2000 serie mini-weerstation een betaalbare oplossing waarmee gelijktijdig 4 kanalen met sensoren gelogd kunnen worden. Door een brede keus aan sensoren en communicatie mogelijkheden, zijn de mini-weerstations ideaal voor het monitoren van micro klimaten of op plaatsen waar de extra aansluitmogelijkheden van de Volledige 2000 serie weerstations niet noodzakelijke zijn. De NEMA 4 IP 66 behuizing met waterdichte connectoren verhoogt de betrouwbaarheid ook onder zware omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Ingebouwde Data Logger Functie - Sla uw meetwaarden op in “fail safe, non volatile” geheugen, selecteer meetintervallen tussen de 1 en 60 minuten. Met een meetinterval van 30 min. Kan het mini-weerstation 198 dagen lang belangrijke weersinformatie opslaan. Wanneer de data wordt gedownload naar de computer blijft deze gewoon beschikbaar op het mini-weerstation, hierdoor kunnen meerdere PC’s gebruik maken van de gegevens op het weerstation zonder de data op het weerstation te beïnvloeden.

Ruime keus aan Sensoren - optioneel kunnen 2 externe sensoren aangesloten worden op de vrije poorten. Meer dan 12 verschillende sensoren zijn beschikbaar voor het 2000 serie mini weerstation, zoals bladnat, bodemvocht, PAR licht en bodemtemperatuur.

Uitgebreid LCD Scherm - Met het exclusief op het WatchDog weerstation beschikbare LCD scherm kunt de de huidige meetwaarden bekijken en Max. en Min. Waarden van de afgelopen 30 dagen of 12 maanden. Daarnaast bevestigd een controle via het LCD scherm de juiste werking van de sensoren zonder dat u hiervoor een PC hoeft aan te sluiten. Daarnaast kunnen enkele van de Spec 9 Pro ziekte modellen draaien op het weerstations waardoor u direct in het veld ziektedruk indicatoren kunt raadplegen.

Batterij gevoed - Het mini weerstation kan met de meegeleverde (vier AA alkaline) batterijen gedurende een periode van 12 maanden onafhankelijk van het lichtnet of zonnepanelen werken. Het weerstation maakt hiervoor gebruiken van hoogwaardige componenten die een minimaal energie verbruik hebben.

Alarmering - Met de optionele alarm module , of via Spec 9 Pro kunnen waarschuwingen gegenereerd worden wanneer een bepaalde sensor een min. of max. grenswaarde overschrijd.

Communicatie Opties - Het mini-weerstation kan direct via een kabel worden aangesloten op uw PC, of u kunt u kiezen voor een optionele draadloze (RF) verbinding. Daarnaast kan het mini-weerstation ook met direct met het internet worden verbonden via onze GPRS Telemetry unit. Via onze online MeteoData website kunt u dan uw mini-weerstation uitlezen of monitoren en de data analyzeren. Kies de voor u meest geschikte communicatie opties.

Extra informatie

Art. nummer ST-3684WD
Voeding 4 st. AA batterijen (levensduur ca. 18 maanden)
Software SpecWare 9 of Meteodata (met GPRS Telemetry unit)
Geheugen Capaciteit logged 183 dagen aan gegevens bij enn 30 min. interval
Windsnelheid niet beschikbaar
Windrichting niet beschikbaar
Luchttemperatuur Geïntegreerd (-32°C tot 100°C, ± 0.5°C)
Dauwpunt Geïntegreerd (wordt berekend, -73°C tot 60°C, ± 2°C)
Luchtvochtigheid Geïntegreerd (10 tot 100% bij 5° - 50°C, ± 3%)
Regen Sensor Optioneel (incrementeel 0.25 mm, ± 2%)
Licht sensor Optioneel (via externe sensor, see licht sensoren)
Evapotranspiratie niet beschikbaar
Aantal vrije Poorten 2 Poorten beschikbaar voor externe sensoren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

€ 595,20
WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur

WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur

€ 588,69
WatchDog 2475 Plantengroeistation

WatchDog 2475 Plantengroeistation

€ 925,35
WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

€ 936,51

Eigen tags

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.