Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur

Schrijf de eerste review van dit product

€ 588,69
Artikelnummer: ST-3683WD
OF

Snel overzicht

Een mooi compact weerstation om locale klimaatomstandigheden te registreren. Het WatchDog 2425 Mini Station Temperatuur meet standaard de luchttemperatuur en beschikt over 3 vrije poorten voor eventuele externe sensoren. Een ideaal weerstation wanneer Windrichting en snelheid er niet toe doet. Daarnaast biedt dit compacte weerstation de zelfde kracht en flexibiliteit als de normale 2000 serie weerstations.

Mini weerstation - WatchDog Model 2425

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Mini weerstation - WatchDog Model 2425
  • WatchDog Mini weerstation

Details

Met dezelfde kracht, flexibiliteit en nauwkeurigheid als de 2000 serie weerstations bieden de 2000 serie mini weerstations een betaalbare oplossing waarmee tegelijkertijd 4 kanalen met weersensoren gelogd kunnen worden. Met een brede keus aan sensoren en communicatie mogelijkheden, zijn de mini stations ideaal voor het monitoren van micro klimaten of op plaatsen waar de extra aansluitmogelijkheden van de gewone 2000 serie weerstations niet noodzakelijke zijn. De NEMA 4 IP 66 behuizing met waterdichte connectoren verhogen de betrouwbaarheid ook onder zware omstandigheden, zowel binnen als buiten. Dit weerstation vereist Spec 9 Pro software.

Ingebouwde Data Logger Functie - Sla uw meetwaarden op in “fail safe, non volatile” geheugen, selecteer meetintervallen tussen de 1 en 60 minuten. Met een meetinterval van 30 min. Kan het weerstation 198 dagen lang belangrijke weersinformatie opslaan. Wanneer de data wordt gedownload naar de computer blijft deze gewoon beschikbaar op het weerstation, hierdoor kunnen meerdere PC’s gebruik maken van de gegevens op het weerstation zonder de data op het weerstation te beïnvloeden.

Ruime keus aan Sensoren optioneel kunnen 1 tot 4 externe sensoren aangesloten worden op de vrije poorten. Meer dan 12 verschillende sensoren zijn beschikbaar voor het 2000 serie mini weerstation, zoals bladnat, bodemvocht, PAR licht en bodemtemperatuur.

Uitgebreid LCD Scherm Met het exclusief op het WatchDog weerstation beschikbare LCD scherm kunt de de huidige meetwaarden bekijken en Max. en Min. Waarden van de afgelopen 30 dagen of 12 maanden. Daarnaast bevestigd een controle via het LCD scherm de juiste werking van de sensoren zonder dat u hiervoor een PC hoeft aan te sluiten. Daarnaast kunnen enkele van de Spec 9 Pro ziekte modellen draaien op het weerstations waardoor u direct in het veld ziektedruk indicatoren kunt raadplegen.

Batterij gevoed Het mini weerstation kan met de meegeleverde (vier AA alkaline) batterijen gedurende een periode van 12 maanden onafhankelijk van het lichtnet of zonnepanelen werken. Het weerstation maakt hiervoor gebruiken van hoogwaardige componenten die een minimaal energie verbruik hebben.

Alarmering - Met de optionele alarm module , of via Spec 9 Pro kunnen waarschuwingen gegenereerd worden wanneer een bepaalde sensor een min. of max. grenswaarde overschrijd.

Communicatie Opties - Kies de voor u meest geschikte communicatie optie, hierbij kunt u kiezen uit een directe kabel verbinding, draadloze verbinding of GPRS verbinding.

VERGELIJK MODELLEN:

Item 3686WD – Het WatchDog 2475 Model Planten Groei Station, meet de intensiteit van het PAR licht, de DLI (Daily light Integral), dag / nacht temperatuur gemiddelde, temperatuur dagen en meer. Het Planten Groei Station, meet en registreert temperatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt en lichtomstandigheden overal in uw kas. U kunt eenvoudig de huidige omstandigheden controleren en tot 12 maanden aan historische gegevens opvragen via het LCD display, de DLI berekenen om uw schaduw en licht uren bij te stellen. Daarnaast kan er 1 extra externe sensor op worden aangesloten.

Item 3684WD – Het WatchDog 2450 Temperatuur / Luchtvochtigheid Station meet luchttemperatuur. Relatieve luchtvochtigheid en Dauwpunt. Daarnaast kunnen op dit model twee externe sensoren worden aangesloten.

Item 3683WD – Het WatchDog 2425 Temperatuur station meet luchttemperatuur. Daarnaast kunnen op dit model nog drie externe sensoren worden aangesloten.

Item 3685WD- Het Watchdog 2400 External Sensor Station is een ideaal weerstation wanneer er meerdere sensoren van hetzelfde type gebruikt moeten worden voor bijv. temperatuur, bodemvocht of bladnat metingen. Kies de juiste sensoren voor de 4 vrije poorten van het weerstation zodat deze voor uw doeleinden optimaal toegerust is (wanneer 4 vrije poorten niet voldoende is kunt u overwegen om het WatchDog 2800 weerstation aan te schaffen, deze heeft 9 vrije poorten).

Extra informatie

Art. nummer ST-3683WD
Voeding 4 AA batterijen (levensduur ca. 1 jaar)
Software SpecWare 9 of Meteodata (met Telemetry unit), niet inbegrepen
Geheugen Capaciteit 8800 data; 183 dagen bij 30 min. interval
Windsnelheid N/A
Windrichting N/A
Luchttemperatuur Geïntegreerd (-32°C tot 100°C, ± 0.5°C)
Dauwpunt N/A
Luchtvochtigheid N/A
Regen Sensor Optioneel (0.25 mm increments, ± 2%)
Licht sensor Optioneel (externe sensor, zie licht sensoren)
Evapotranspiratie N/A
Aantal vrije Poorten 3 Poorten beschikbaar voor externe sensoren

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

WatchDog 2400 Mini Station Externe Sensor

€ 595,20
WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV

WatchDog 2450 Mini Station - Temperatuur / RV

€ 753,30
WatchDog 2475 Plantengroeistation

WatchDog 2475 Plantengroeistation

€ 925,35
WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

WatchDog 2400 Irrigatiestation met 4 WaterScout Sensoren

€ 936,51

Eigen tags

Anderen markeerden dit product met deze tags:

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.