Bel voor meer informatie 0543 472 334

WatchDog 1400 Irrigatiestation - 3 WaterScout SM100 Sensoren

Schrijf de eerste review van dit product

€ 609,15
Artikelnummer: ST-3685SM13
OF

Snel overzicht

Een mooi compact weerstation om lokale klimaatomstandigheden te registreren. Het station meet standaard de luchttemperatuur en beschikt over 3 poorten waarop onze bodemvochtsensor SM 100 is aangesloten


Irrigatie Station model WaterScout 1400 met 3 bodemvochtsensoren

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Irrigatie Station model WaterScout 1400 met 3 bodemvochtsensoren
  • In-Situ Bodemvocht Metingen
  • SM 100 bodemvocht Sensor (Volumetric Water Content)
  • Specware 9 Pro met grafiek van 2 WaterScout SM100 sensorsen op verschillende dieptes
  • 1000 Series Micro Weerstation

Details

Met dezelfde kracht, flexibiliteit en nauwkeurigheid als de 2000 serie weerstations bieden de 2000 serie mini weerstations een betaalbare oplossing waarmee tegelijkertijd 4 kanalen met weersensoren gelogd kunnen worden. Met een brede keus aan sensoren en communicatie mogelijkheden, zijn de mini stations ideaal voor het monitoren van micro klimaten of op plaatsen waar de extra aansluitmogelijkheden van de gewone 2000 serie weerstations niet noodzakelijke zijn. De NEMA 4 IP 66 behuizing met waterdichte connectoren verhogen de betrouwbaarheid ook onder zware omstandigheden, zowel binnen als buiten. Dit weerstation vereist Spec 9 Pro software. Ingebouwde Data Logger Functie - Sla uw meetwaarden op in “fail safe, non volatile” geheugen, selecteer meetintervallen tussen de 1 en 60 minuten. Met een meetinterval van 30 min. Kan het weerstation 198 dagen lang belangrijke weersinformatie opslaan. Wanneer de data wordt gedownload naar de computer blijft deze gewoon beschikbaar op het weerstation, hierdoor kunnen meerdere PC’s gebruik maken van de gegevens op het weerstation zonder de data op het weerstation te beïnvloeden.

Ruime keus aan Sensoren optioneel kunnen 1 tot 4 externe sensoren aangesloten worden op de vrije poorten. Meer dan 12 verschillende sensoren zijn beschikbaar voor het 2000 serie mini weerstation, zoals bladnat, bodemvocht, PAR licht en bodemtemperatuur.

Uitgebreid LCD Scherm Met het exclusief op het WatchDog weerstation beschikbare LCD scherm kunt de de huidige meetwaarden bekijken en Max. en Min. Waarden van de afgelopen 30 dagen of 12 maanden. Daarnaast bevestigd een controle via het LCD scherm de juiste werking van de sensoren zonder dat u hiervoor een PC hoeft aan te sluiten. Daarnaast kunnen enkele van de Spec 9 Pro ziekte modellen draaien op het weerstations waardoor u direct in het veld ziektedruk indicatoren kunt raadplegen.

Batterij gevoed Het mini weerstation kan met de meegeleverde (vier AA alkaline) batterijen gedurende een periode van 12 maanden onafhankelijk van het lichtnet of zonnepanelen werken. Het weerstation maakt hiervoor gebruiken van hoogwaardige componenten die een minimaal energie verbruik hebben.

Alarmering - Met de optionele alarm module , of via Spec 9 Pro kunnen waarschuwingen gegenereerd worden wanneer een bepaalde sensor een min. of max. grenswaarde overschrijd.

Communicatie Opties - Kies de voor u meest geschikte communicatie optie, hierbij kunt u kiezen uit een directe kabel verbinding, draadloze verbinding of GPRS verbinding.

Software - Spec 9 software Basic of Pro vereist. Met deze SpecWare software kunt u de data bewerken en verder analyseren of toepassen. Deze software is vereist om het station te configureren en dient apart besteld te worden.

Extra informatie

Art. nummer ST-3685SM13
Voeding 12 mont battery life (CR2450, included)
Software SpecWare
Geheugen Capaciteit 220 days of data (with 30 min. interval) 10.584 intervals
Windsnelheid Nee
Windrichting Nee
Luchttemperatuur Nee
Dauwpunt Nee
Luchtvochtigheid Nee
Regen Sensor Nee
Licht sensor Nee
Evapotranspiratie Nee
Aantal vrije Poorten Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

WatchDog 2700 Professioneel Weerstation

WatchDog 2700 Professioneel Weerstation

€ 1.669,35
Spec 9 Pro Software voor WatchDog weerstations en dataloggers

Spec 9 Pro Software voor WatchDog weerstations en dataloggers

€ 185,07
   

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.