Bel voor meer informatie 0543 472 334

FieldScout TruFirm Bodemstevigheidsmeter met Bluetooth (iOS & Android)

Schrijf de eerste review van dit product

€ 905,75
Artikelnummer: ST-6490S
OF

Snel overzicht

Meet de stevigheid van uw bespeelbare grasoppervlakten zoals greens, fairways alsmede het zand in uw bunkers met deze handige en betaalbare FieldScout TruFirm Meter. Uitstekend geschikt voor het verkrijgen van uitstekend bespeelbare holes. Met de juiste maatregelen op basis van de metingen creeërt u de gewenste stevigheid op de afslagplaatsen, fairways en greens en daarmee uitstekende speelcondities op Championshipniveau op uw Golfclub.

Turf Firmness Meter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Turf Firmness Meter
  • Turf Firmness Meter - impact hammer that mimics the shape of a golf ball
  • Turf Firmness Meter - on green
  • Turf Firmness Meter
  • Turf Firmness Meter
  • Turf Firmness Meter -
  • Turf Firmness Meter - blue tooth connection
  • Turf Firmness Meter - APP

Details

Deze meter meet de grascondities op uw golfbaan op stevigheid en snelheid. Het is draagbaar en eenvoudig in gebruik en beschikt over een Bluetooth-interface, zodat meetwaarden direct geanalyseerd kunnen worden.  

De FieldScout TruFirm bodemstevigheidsmeter is gebaseerd op technologie, die door de United States Golf association (USGA) ontwikkeld is. Deze technologie biedt u een snelle, eenvoudige en betaalbare methode om de stevigheid van uw gras en zandbunkers te meten. Met de gemeten waarden kunt u als beheerder of greenkeeper de benodigde maatregelen nemen om de stevigheid zonodig aan te passen en te verbeteren. De meter is geschikt voor Golfcourse greens, fairways en bunkers, maar zeker ook voor andere sportvelden.

De TruFirm meter is ontwikkeld om er voor te zorgen, dat sportvelden consistent en goed bespeelbaar blijven alsmede om de kwaliteit zodanig te verbeteren, dat het aan Championshipeisen kan voldoen. Door de relatie tussen de stevigheid van de grond en het bodemvochtgehalte te meten kunnen sportveldbeheerders voor een gezonde en goed bespeelbare grasmat zorgen. Objectieve meetwaarden zorgen ervoor de grasspecialisten zoals greenkeepers de juiste balans kunnen vinden tussen bodemvochtgehalte en bodemstevigheid; een gegeven, die zelfs voor de meest ervaren greenkeepers in deze tak van sport, nog steeds uitdagend is.

De TruFirm meter is ontwikkeld met het oog op gebruikersvriendelijkheid. Het gebruik van lichtgewichtmaterialen zorgt ervoor, dat de meter gemakkelijk mee te nemen is en op elke willekeurige plaats kan worden gebruikt. U heeft directe meetresultaten en de opgeslagen data wordt via een bluetooth-verbinding naar uw telefoon verstuurd. Via de gratis App kunt u de meetwaarden overzichtelijk weergeven, waarbij een green verdeelt kan worden in 9 verschillende segmenten die met elkaar vergeleken kunnen worden, of waarvan het verloop over een bepaalde periode geanalyseerd kan worden

Gebruikelijke toepassingen voor de TruFirm meter zijn: greens en fairways en bunkers van golfbanen alsmede algemene verzorging van sportvelden voor verschillende balsporten.  

Extra informatie

Art. nummer ST-6490S
Voeding 2 AA Batterijen (inclusief)
Meetbereik 0.25 cm - 3,8 cm
Accessoires N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.