Bel voor meer informatie 0543 472 334

FieldScout TruFirm Bodemstevigheidsmeter

Schrijf de eerste review van dit product

€ 695,00
Artikelnummer: ST-6490

Snel overzicht

Stevigheid van greens Meten


Meet de Stevigheid van uw gras en Bunker zand met deze handige en betaalbare Turf Firmness Meter. Neem de juiste maatregelen om de gewenste stevigheid van uw greens, fairways en bunkers te verkrijgen en creeer een exceptioneel goed bespeelbare baan met stevige snelle greens.

Stevigheid van greens Meten - TruFirm

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Stevigheid van greens Meten - TruFirm
  • Stevigheid van greens Meten - impact hamer met de dimensies van een golfbal
  • Stevigheid van de green meten
  • TurfFirm meter
  • Turf Firmness meter
  • Turf Firmness Meter in gebruik op golfbaan

Details

Stevigheid van greens Meten met de TruFirm Meter

Meet de grascondities op uw golfbaan op stevigheid en snelheid, is draagbaar en eenvoudig in gebruik en beschikt over een Bluetooth interface zodat meetwaarden direct geanalyseerd kunnen worden.

De FieldScout TruFirm meter is gebaseerd op een technologie die ontwikkeld is door de United States Golf association (USGA). De technologie biedt u een snelle, eenvoudige en betaalbare methode om de stevigheid van uw gras en zandbunkers te meten. Met deze meetwaarden kunt u als beheerder of greenkeeper de benodigde maatregelen nemen om de stevigheid indien nodig aan te passen en te verbeteren. De meter is geschikt voor Golfcourse greens en fairways, bunkers op de baan en voor andere sportvelden.

De TruFirm meter is ontwikkeld om er voor te zorgen dat sportvelden aan de kwaliteitseisen voor wedstrijden voldoen, consistent en goed bespeelbaar zijn. Door de relatie tussen de stevigheid van de grond en het bodemvochtgehalte te meten kunnen sportveld beheerders zorgen voor een gezonde grasmat die goed bespeelbaar is. Objectieve meetwaarden zorgen ervoor de grasspecialisten zoals greenkeepers kunnen balanceren op de dunne lijn tussen bodemvochtgehalte en stevigheid, een balans die zelfs uitdagend is voor de meest ervaren greenkeepers in deze tak van sport.

De TruFirm meter is ontwikkeld met oog op gebruiksvriendelijkheid, het gebruik van lichtgewicht materialen zorgt ervoor dat de meter gemakkelijk mee e nemen is, U heeft directe meetresultaten, en opgeslagen data wordt via een bluetooth verbinding naar uw telefoon verstuurd. Via de gratis Android App kunt u de meetwaarden overzichtelijk weergeven waarbij een green verdeelt kan worden in 9 verschillende segmenten die met elkaar vergeleken kunnen worden, of waarvan het verloop over een bepaalde periode geanalyseerd kan worden.

Gebruikelijke toepassing voor de TruFirm meter zijn: Greens and Fairways van golfbanen, Bunkers op golfbanen en sportvelden voor verschillende balsporten.

Extra informatie

Art. nummer ST-6490
Voeding 2 AA Batteries (included)
Meetbereik 0.1 inch - 1.5 inch

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.