Bel voor meer informatie 0543 472 334

MeteoData Module Weeralarm

Schrijf de eerste review van dit product

€ 114,74
Artikelnummer: STD-9710
OF

Snel overzicht

MeteoData Module Weeralarm


De MeteoData Module Alarmering kan worden gebruikt met zowel de Professional als ook de dealer versie van MeteoData. Met de module alarmering kunt u op Basis van meetwaarden van uw eigen weerstation een Alarm genereren wanneer 1 of meerdere van de sensoren van uw weerstation een bepaalde grenswaarde bereiken (bijv. vorstalarmering). U kunt dan via email of een SMS bericht op de hoogte gebracht worden van de "Alarm" conditie, en daarop een passende actie ondernemen. Eventueel kan ook via de Alarm module automatisch een Relais geactiveerd worden waarmee bijv. een beregeningsinstallatie wordt ingeschakeld.

MeteoData - overzicht ingestelde  weeralarmen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • MeteoData - overzicht ingestelde  weeralarmen
  • MeteoData - nieuw weeralarm instellen
  • MeteoData - overzicht historische alarmeringen

Details

MeteoData overzicht ingestelde  Weersalarmen  

MeteoData Module Alarmering - (Overzicht Alerts)

Via het Tabblad "Email/SMS Alarms" komt u op de OVERVIEW pagina van de Module Weer alarm. Door links op één van de weerstations in uw systeem te klikken krijgt u meteen een overzicht van alle alarmen die voor die weerstation zijn ingesteld. Daarnaast ziet u ook in één oogopslag bij welke weersomstandigheden het alarm geactiveerd wordt en waar het alarm naar toe gestuurd wordt (email adres op bijv. een smartphone) of via een SMS bericht.

 
MeteoData - Nieuw weeralarm instellen per email of sms  

MeteoData Module Alarmering - (Nieuw Alert instellen)

Door in het Tabblad OVERVIEW te klikken op de knop NEW ALERT kunt u een nieuw weeralarm toevoegen aan het geselecteerde weerstation. Via het pull down menu kunt u selecteren op basis van welke sensor het weeralarm moet worden afgegeven. Daarnaast kunt u de grenswaarde voor dit alarm aangeven en of u een SMS bericht of een email bericht op uw telefoon of smartphone wilt ontvangen zodra deze waarde wordt bereikt.

 
MeteoData - historisch overzicht met weeralarmeringen  

MeteoData Module Alarmering - (Log file Alerts)I

Wanneer u het tabblad LOG selecteerd krijgt u meteen een overzicht van alle weeralarmen die in het verleden zijn afgegeven. In dit overzicht kunt u zien op welke datum en tijd het alarm is verstuurd door het weerstation en op basis van welke sensor dit weeralarm was afgegeven. Daarnaast kunt u tevens zien wat de ingestelde grenswaard voor dit alarm was en wat de daadwerkelijke of gemeten waarde is geweest.

Extra informatie

Art. nummer STD-9710

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.