Bel voor meer informatie 0543 472 334

LightScout Quantum (PAR) en Foot-Candle Meter

Schrijf de eerste review van dit product

€ 302,25
Artikelnummer: ST-3415FQF
OF

Snel overzicht

De LightScout Quantum (PAR) en Foot-Candle Meter meet zowel PAR licht als ook lichtintensiteit zoals dit wordt waargenomen door het menselijk oog (foot candles). Het menselijke oog is het meest gevoelig voor licht met een golflengte van 560nm. Licht met een golflengte van 500nm en 600nm wordt maar half zo sterk waargenomen.

Light meter for Quantum and Foot-Candles

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Light meter for Quantum and Foot-Candles
  • Soft sided carrying case for light meters

Details

DE 3415FQF PAR Licht en Foot-Candle Lichtmeter meet zowel PAR licht (Quantum licht), als ook lichtintensiteit zoals dit wordt waargenomen door het menselijk oog (foot candles). Het menselijke oog is het meest gevoelig voor licht met een golflengte van 560nm. Licht met een golflengte van onder de 500nm en boven de 600nm wordt maar half zo sterk waargenomen.

Het display van de Lichtmeter heeft een bereik van 0 tot 1999 µMol/m²/s¹ voor PAR licht. Om dit om te rekenen naar Foot Candles moet de gemeten waarde worden vermenigvuldigt met 10. Hierdoor wordt het bereik van de lichtmeter voor foot Candles 0-19990. Omdat 1 Foot Candle gelijk is aan 10.8 Lux kan de uitgelezen waarde worden vermenigvuldigt met 108 om om te rekenen naar Lux.

 

Extra informatie

Art. nummer ST-3415FQF
Voeding Batterij gevoed
Meetbereik Zie text
Accessoires N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.