Bel voor meer informatie 0543 472 334

Service Kit voor Irrometer Tensiometer

Schrijf de eerste review van dit product

€ 93,54
Artikelnummer: ST-6425
OF

Snel overzicht

De Service Kit voor Irrometer Tensiometer is ontworpen om gebruikers te helpen bij het installeren en beheren van hun tensiometers. De kit is vereist voor gebruik van de Tensiometer. Daarnaast geeft de hanleiding behorend bij de Service kit een handig handvat om meetwaarden te kunnen interpreteren.


Irrometer Service Kit

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Irrometer Service Kit
  • Irrometer Service Kit - contrast vloeistof
  • Irrometer Service Kit - complete kit
  • Irrometer Service Kit - vacuüm pomp

Details

De Irrometer Tensiometer Service Kit is noodzakelijk bij het installeren van Tensiometers. Inbegrepen in de kit zit een vacuümpomp, contrast vloeistof en een bodemvocht referentie boekje

Deze service kit geeft gebruikers van een Irrometer een handige tool om ervoor te zorgen dat hun Bodemvocht meters goed en nauwkeurig werken, en makkelijk in gebruik en onderhoud zijn. De pomp is bedoeld om lucht, opgesloten in de behuizing van de irrometer eruit te halen waardoor de meter nauwkeuriger wordt en sneller reageert op veranderingen. Dit is belangrijk bij de ingebruikname van de Tensiometer, maar ook later tijdens het onderhoud omdat bij gebruik lucht via de grond in de meter terecht kan komen. Door de meegeleverde contrast vloeistof te gebruiken in de sensor is het eenvoudiger om het vochtgehalte te bekijken. Het meegeleverde Grafiek papier zorgt voor een handige methode om bodemvocht metingen te registreren en daardoor de trend in het bodemvocht gehalte te bepalen. Met behulp van de handleiding is het eenvoudig om de meter te installeren en te onderhouden, daarnaast geeft de handleiding goed weer hoe de sensoren geplaatst moeten worden en hoe men de data moet interpreteren.

Extra informatie

Art. nummer ST-6425
Voeding Nee
Meetbereik Nee
Accessoires Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.