Bel voor meer informatie 0543 472 334

FieldScout Direct Soil EC Meter

Schrijf de eerste review van dit product

€ 503,00
Artikelnummer: ST-2266FS
OF

Snel overzicht

EC Meter


Met deze FieldScout grond (water) EC probe kunt u rechtstreeks EC waarden meten in zowel grond, water alsook oplossingen met meststoffen. Gebruik deze draagbare EC meter en probe om het zoutgehalte van de grond in uw kas ter plekke te meten, zonder dat hiervoor grondmonsters of ander voorbereidingen voor genomen hoeven te worden.


FieldScout Direct Soil EC Meter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • FieldScout Direct Soil EC Meter- 20 cm Probe

Details

FieldScout Direct Soil EC Meter

Met deze EC Meter met een probe voor grond (water) kunt u rechtstreeks EC waarden meten in zowel grond, water alsook oplossingen met voedingstoffen. Gebruik deze draagbare EC meter en probe om het zoutgehalte van de grond in uw kas ter plekke te meten, zonder dat hiervoor grondmonsters of ander voorbereidingen voor genomen hoeven te worden.

De productie manager in uw kas kan de metingen van verschillende planten met elkaar vergelijken en het bemestings programma hierop afstemmen. Metingen kunnen direct in de pot verricht worden zonder hierbij de plantjes te beschadigen.

Greenkepers op golfbanen kunnen controleren op een hoog zoutgehalte en bepalen of en wanneer er gespoeld moet worden voordat de kwaliteit van het gras achteruit gaat. Controleer de kwaliteit van uw water of mestoplossing op dezelfde manier.

De meter wordt geleverd inclusief 8 inch probe, koffer, calibratie standaarden en batterij.

Extra informatie

Art. nummer ST-2266FS
Meetbereik 0.0 tot 200.0 µS/cm (resolutie 0.1µS/cm) , 200 tot 2000 µS/cm (resolutie 1 µS/cm), 2.00 tot 20.00 mS/cm (resolutie 0.01 mS/cm)
Nauwkeurigheid ± 1%
Voeding Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.