Bel voor meer informatie 0543 472 334

Waterproof Chloormeter ExStik CL200A

Schrijf de eerste review van dit product

€ 289,85
Artikelnummer: ST-2015
OF

Snel overzicht

Waterproof Chloormeter ExStik CL200A


Deze ExStik Chloormeter kan overal worden gebruikt waar de aanwezigheid en/of de hoeveelheod van chloor in water gewenst of gevraagd wordt. Het meet de totale hoeveelheid chloor in het water in welke vorm dan ook. De meest gebruikte toepassingen zijn metingen in afvalwater bij waterbehandeling of rioolwaterzuivering, openbare drinkwatervoorzieningen en bij de meting van chloor ten behoeve van zwembadwaterzuivering.

Waterproof Chloormeter ExStik CL200A

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Waterproof Chloormeter ExStik CL200A

Deze ExStik Chloormeter is een waterdichte meter en kan overal worden gebruikt waar de aanwezigheid en/of de hoeveelheod van chloor in water gewenst of gevraagd wordt. Het meet de totale hoeveelheid chloor in het water in welke vorm dan ook. De meter wordt toegepast bij  metingen in afvalwater bij waterbehandeling of rioolwaterzuivering, openbare drinkwatervoorzieningen en bij de meting van chloor van zwembadwater.

De CL200A Chloormeter wordt geleverd in een af-fabriek gezuiverde toestand en is voor direkt-gebruik gschikt zonder eerst te spoelen met gedemineraliseerd water en dergelijke. Dit is een revolutionaire type meting van chloor in water, dat snel de metingen weergeeft van chllor in de hoeveelheden van 0,01 tot 10,00 ppm. De toegepaste electrode in deze ExStik is goedgekeurd door de U.S. Environmental Protection Agency (EPA) als een geschikte methode voor rioolwaterzuiveringmetingen. Voor dit type electrode dient voor de meting eerst een reagenstablet aan de te meten vloeistof te worden toegevoegd (apart verkrrjgbaar). Naast de nauwkeurigheid zijn de volgende voordelen van deze meter te noemen: eenvoudig in gebruik, zelfcalibratie en snelheid van tonen van meetresultaten. De CL200A biedt naast het tonen van de hoeveelheid chloor ook de temperatuur van de vloeistof en slaat 15 achtereenvolgende metingen op. Bij adequaat gebruik is deze ExStik CL200A  jaren te gebruiken als betrouwbare chloormeter.

Extra informatie

Art. nummer ST-2015
Voeding 4 CR2032 button batteries
Meetbereik 0.01 to 10.00 ppm (Total Chlorine)
Accessoires N/B

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.