Bel voor meer informatie 0543 472 334

FieldScout TDR 300 Bodemvochtmeter

€ 1.130,87
Artikelnummer: ST-6430FS
OF

Snel overzicht

De Fieldscout TDR 300 Bodemvochtmeter is ontworpen om snel en gemakkelijk het bodemvochtgehalte te meten. Met ingebouwde data logger en RS-232 poort voor aansluiting op een GPS/DGPS navigatiesysteem. Inclusief bijbehorende software (Windows) en PC-kabel. 


Gaat uit het assortiment. Slechts zeer beperkt nog beschikbaar. Neem contact met ons op alvorens te bestellen.

Bodemvochtmeter - FieldScout TDR 300

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Bodemvochtmeter - FieldScout TDR 300
  • Bodemvochtmeter - Carrying Case
  • bodemvocht meter - TDR 300 in gebruik op een golfbaan
  • bodemvocht meter - met SpecMaps
  • bodemvocht meter - met SpecMaps
  • bodemvocht meter - met SpecMaps

Details

FieldScout TDR 300 Bodemvochtmeter

Wanneer uw beslissingen ten aanzien van irrigatie belangrijk zijn, dan heeft u met de FieldScout TDR 300 Bodemvochtmeter een stuk gereedschap in handen waarmee u exact het bodemvochtgehalte kunt bepalen. Deze draagbare bodemvochtmeter maakt gebruik van een zogenaamde TDR-meting, met deze bewezen technologie kunnen nauwkeurige metingen verricht worden van 0% tot verzadiging (afhankelijk van de grondsoort). De bodemvochtmeter kan uitgerust worden met meestaven van verschillende lengte: 3,8 - 7,5 - 12 en 20 cm afhankelijk van de gewenste meetdiepte.

In VWC mode (Volumetric Water Content) converteerd de meter het electrische signaal naar een % waterinhoud waarbij er een formule gebruikt wordt die voor veel mineraalhoudende gronden gebruikt kan worden.

In irrigation mode geeft de meter een RWC (Relative Water Content) waarde weer op een schaal van 0 tot 100 die overeenkomt met de door de gebruiker gedefinieerde boven en ondergrens van het bodemvocht gehalte. De hoeveelheid water die nodig is om het bodemvocht gehalte naar de bovengrens te brengen wordt hierbij tevens berekend en weergegeven. De referentie waarden boven en ondergrens kunnen eenvoudig met de bijgeleverde software ingevoerd worden. De meter kan voor een specifieke grondsoort gecalibreerd worden. De meter is uitermate geschikt voor onderzoekers en consultants. Een interne data logger en seriele interface maken het mogelijk om de meter uit te rusten met een GPS-navigatiesysteem zodat geografische gegevens gecombineerd kunnen worden met meetwaarden. Gebruik hierbij de krachtige SpecMaps software en ontdek de waardevolle informatie met betrekking tot bodemvocht verdeling over een bepaald gebied. SpecMaps vereist een GPS ontvanger.  De nieuwe FieldScout Mobile App geeft u de mogelijkheid om eveneens GPS data te koppelen alsmede uw metingen op uw smartphone of tablet te analyseren.

 
MEETSTAVEN WORDEN SEPARAAT VERKOCHT..! Voor meer informatie over meetstaven zie gerelateerde producten.

 

Bluetooth Enabled

De meter kan gekoppeld worden aan uw smartphone via een Bluetooth adapter (niet inbegrepen). Hiermee koppelt u uw TDR meter met een smartphone of tablet om uw metingen direct met GPS coördinaten te zien en voor verdere analyse.

 

FieldScout Mobile

Bekijk en analyseer uw metingen direct met uw smartphone via onze gratis FieldScout Mobile App te verkijgen op Apple's App Store en Google Play Store. U heeft hiervoor wel een apart te verkijgen Bluetoothm adapter nodig.

 Bekijk onze FieldScout Mobile App hier:

App Store Google Play Store

 

VWC Chart 

Extra informatie

Art. nummer ST-6430FS
Voeding 4 AAA alkaline batterijen, levensduur ca. 1 jaar
Meetbereik 0% tot verzadiging (verzadiging normaa rond 50% vol)
Nauwkeurigheid ± 2% vol
Software wordt geleverd inclusief SpecWare software
Datalogger Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bodemdichtheid meter - Fieldscout SC 900

Bodemdichtheid meter - Fieldscout SC 900

€ 1.808,46
FieldScout Pilot Hole Maker

FieldScout Pilot Hole Maker

€ 92,07
FieldScout TDR 100 Bodemvochtmeter

FieldScout TDR 100 Bodemvochtmeter

€ 799,00
Fieldscout Bodemvochtsensor Reader

Fieldscout Bodemvochtsensor Reader

€ 268,77

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.