Bel voor meer informatie 0543 472 334

Ons Bedrijf

www.specmeters.eu is de webshop van ESTEDE | Business Solutions BV. Ons bedrijf is gefocust op meetapparatuur voor de land- en tuinbouwsector. In 2006 zijn we gestart met de introductie van meetapparatuur van Spectrum Technologies. In Europa. De expertise van ESTEDE op het gebied van software ontwikkeling en communicatie systemen gecombineerd met de meetapparatuur van Spectrum Technologies heeft geleid tot een aantal zeer interessante producten voor onze klanten. .

ESTEDE | Business Solutions BV biedt een aantal productlijnen en technologie├źn aan waarmee weersomstandigheden, voedingstoffen in planten en gewassen, de kwaliteit van de bodem / water en de kwaliteit en kwantiteit van het licht gemeten kunnen worden. Onze software en communicatie systemen zorgen ervoor dat deze informatie snel en makkelijk toegankelijk is op uw computer of via het internet wereldwijd.

Met MeteoView kunnen we informatie die via GPRS van onze weerstations afkomstig is wereldwijd presenteren en analyseren op het internet. Deze data kan ondermeer gebruikt worden voor ziekte- en groeimodellen zodat al in een vroeg stadium een waarschuwing afgegeven kan worden wanneer er pesticiden gespoten moeten worden of wanneer het tijd is om te oogsten.